Gå og løpsanalyse

Har du smerter når du går og bare får behandling for smerten det å gå gir deg, så vil smerten alltid komme tilbake. Med eller uten behandling. Få riktig gå/løpe mønster vil holde smerter borte mor alltid.

Artrose

Artrose (slitasjegikt) er en revmatisk leddsydom hvor brusken i ledd blir brutt ned og skrøpelig. Ledd som kne, hofte og fingre er de ledd som oftest rammes, men sykdommen kan også ramme andre ledd i kroppen. 

Kiropraktikk

En kiropraktor behandler akutte, men også kroniske plager.

Muskelterapeut

Hva går muskelterapi ut på? Ved konsultasjon hos muskelterapeut vil du kunne forvente en samtale om deg og det aktuelle problemet, målsetninger med timen, samt hvor lenge det har pågått og lignende.

What doesn´t kill you, makes you stronger

Det fysiologiske grunnlaget for smerte er i utgangspunktet likt for de fleste mennesker, men forskjellen er imidlertid stor når det gjelder hvordan smerte oppleves og hvor lenge det vedvarer.

Osteopati

Hva er osteopati? Hva gjør egentlig en osteopat?
Osteopati er en manuell behandlingsform hvor pasienten ligger på benken i store deler av timen. Osteopaten fokuserer på å se sammenhengene mellom plagene dine, finner ut av hvorfor de oppstår, samt finner en effektiv måte å løse disse problemene på.

Treningsveiledning

Den absolutt beste medisinen mot smerter er ofte trening og fysisk aktivitet sammen med et godt kosthold, både fordi det er effektivt, men også fordi det ikke fører med seg bivirkninger og avhengighet som legemidler ofte gjør.

Trykkbølgebehandling

Et apparat som stimulerer og skaper blodsirkulasjon rundt smerte område slik at behandlingsprosessen kan starte, dette gjøres med å legge et lufttrykk med vårt apparat på smerte område.

Ultralyddiagnostikk

Har du smerter og ikke finner ut av hva dette er? Kommer det når du sitter stille eller bevegelser deg? Ultralyddiagnostikk kan være løsningen for deg.