Axel Pirisi

Fysioterapeut

Utdanning
Axel har fullført sin bachelorutdanning ved Saxion University of Applied Sciences i Nederland, med spesialisering innen idrettsfysioterapi og manuelle teknikker. Han har fått praktisk erfaring gjennom sin turnustjeneste ved Skogli Helse-Rehabiliteringssenter i Lillehammer og hos Atlet Fysio på Kolbotn, der han jobbet tett sammen med idrettslag og idrettsutøvere.

Hvordan kan Axel hjelpe deg?
Som fysioterapeut legger Axel stor vekt på din subjektive opplevelse av situasjonen din, og ønsker å hjelpe deg på best mulig måte i din behandlingsprosess. Han ser på samarbeid som essensielt, slik at dere sammen kan finne den beste tilnærmingen for behandlingsforløpet ditt. Han har en helhetlig tilnærming og ønsker å forstå dine behov og ønsker.

Axel vil gjennomføre en grundig undersøkelse av muskel- og skjelettplagene dine og gi deg nødvendig informasjon slik at du kan håndtere dem på best mulig måte. Hovedmålet for alle mennesker er å kunne håndtere hverdagens utfordringer uten å begrenses av smerter og ubehag.

Axel tilbyr behandling for både akutte og langvarige muskel- og skjelettplager, rehabilitering etter operasjon, og vil hjelpe deg med å utarbeide en individuell plan for din spesifikke situasjon. Han kan også bistå med generell eller målrettet styrketrening og skadeforebyggende trening. Han hjelper deg med å sette relevante, spesifikke og realistiske mål for din situasjon, samt veileder deg effektivt mot disse målene.

Behandlingsstrategier inkluderer:

  • Smertelindring
  • Generelle/målrettede treningsprogrammer
  • Rehabilitering
  • Manuelle teknikker
  • Massasje
  • Idrettsskader
  • Trykkbølgebehandling

Annen informasjon:
I tillegg til sin profesjonelle karriere er Axel en positiv og energisk person som elsker fysisk aktivitet og idrett. Han har erfaring som personlig trener og jobber også for Summit by Hopstock. I tillegg er Axel svært interessert i ernæring og kosthold.

Telefon: +47 404 52 612
E-post: axel@hopstockhelse.no