Debbi Brown

Osteopat

Debbi har tatt et års grunnmedisin, bachelorgrad og videreutdanning i Osteopati på Høyskolen Kristiania. Hun har erfaring fra rehabiliteringsavdeling og praktisert i klinikk. Debbi kan hjelpe deg med akutte og langvarige smerter i muskel og skjelettsystemet og opptrening etter skader. Hun gir praktiske hjemmeøvelser, treningsveiledning og program, samt sportsmassasje.

I behandlingsplanen er Debbi opptatt av helhetlig behandling med undersøkelse og tiltak som er tilpasset dine plager for å gi deg en bedre hverdag.  Det er blant annet manuelle teknikker som mobilisering av muskelvev og ledd, strekkteknikker, bløtvevsbehandling og manipulasjon innad osteopatiske teknikker for akutt smertelindring. Øvelser og opptrening er en viktig del av behandlingsprotokollen for smertereduksjon og forebyggende tiltak.

Spesialfelt:

Debbi har en stor interesse for trening og helse, særlig innen styrke og kondisjonstrening. Har de siste sju årene hatt et fokus på baseøvelser og cardiotrening.

Kvinnehelse er et tema hun er opptatt av og ble introdusert for dette på osteopatistudiet. Debbi Har vært på både kurs og foredrag for kvinnehelse. Osteopater er kjent for å behandle kvinner med svangerskapsplager, etter fødsel og flere underlivsplager eks. endometriose.

Debbi kan hjelpe deg med:

  • Nakke og ryggsmerter
  • Skulder, underarm og håndleddsplager
  • Hofte, kne og fot/ankelsmerter
  • Bekkensmerter og underlivsplager

 

Telefon: +47 936 00 489
E-post: debbie@hopstockhelse.no