Gruppetimer

Vi i Hopstock Helse tilbyr på alle 3 klinikkene  et treningstilbud som heter seniortrim. Dette passer for deg med ledd- og muskel/skjelettplager, overvekt, høyt blodtrykk, hjerte- og lungeplager og sosial isolering. Tren sammen med en av våre dyktige terapeuter i en gruppe på maks 10 pasienter. Treningen vil ha en omtrentlig varighet på 45 minutter.

Vi tilbyr også løpstrening av Fysioterapeut og idrettsutøver Margrethe Renstrøm. Margrethe er aktiv innen lengdehopp og jobber flere timer hver dag med å perfeksjonere løpssteget sitt. Hun lærer nå bort styrketrening for å bedre steget og kunne løpe smertefritt.

 

Vi tilbyr også Yoga. Her har vi 2 ulike grupper. En for menn og en for nakke og rygg. Yoga for menn er med fokus på økt bevegelighet. Dette vil gjøre deltakerne mer mobil og kan hjelpe mot stive ledd og muskler. Yoga for nakke/rygg hjelper for bevegelighet hele ryggsøyle. 

Drop-in eller bestill time per e-post: cathrine@hopstockhelse.no eller ring 22 46 49 57.

Du trenger ikke å være med fra oppstartsdato. 

Majorstuen

Hver tirsdag kl 17.00. 

Sirkeltrening i Frognerparken med kondisjon og styrke som fokusområder. Oppmøte utenfor klinikken.

Adresse:
Majorstuveien 38, 0367 Oslo.

Påmelding til:
emilie@hopstockhelse.no

Sandvika

Mandager
Sirkeltrening/puls fra kl. 17:00

Tirsdager
Seniortrim fra kl. 12:00

Onsdager
Styrketrening fra kl. 17:00

Torsdager
Kondisjon fra kl 17:00

Adresse:
Elias Smithsvei 10, 1337 Sandvika.

Påmelding til:
christoffer@hopstockhelse.no

Sirkeltrening «frisk og bevegelig

for hverdagslivet »

 

Føler du at tiden har kommet for å starte opp med trening? Er det en bra kombinasjon av bevegelighet, styrke og kondisjon du letter etter?

 

Idrettsforskeren vår, Daniel, har bred erfaring som kondisjonstrener og terapeut. Han organiserer en 60 minutt treningsøkt som dreier seg om hverdagslivets problemstillinger, og har fokus på bl.a. metabolsk virkninger, smerter i nakke/korsryggen, leddartrose eller sterk kjernemuskulatur. 

Trening passer for alle som vil forebygge eller har allerede noen overbelastninger/svakheter. Tren med oss for å få bedre livskvalitet!