Dr Gunhild Melleby

Lege

Gunhild Melleby er lege og har i hele sin yrkeskarriere vært opptatt av å forebygge sykdom. Dette har ført til at hun har lest seg opp på hva vi selv kan påvirke for å unngå eller reversere sykdom. Har du plager som lite overskudd i hverdagen, overvekt eller irritabel tarm, er dette typiske ting hun kan hjelpe deg med.

Kjenner du at du er i ferd med å møte veggen og trenger hjelp til å unngå dette? Eller kanskje du bare ønsker å optimalisere helsen for å kunne yte maksimalt i hverdagen på de arenaene som er viktig for deg?

Gunhild hjelper deg til å optimalisere helsen din gjennom en antiinflammatorisk livsstil som innebærer mer plantebasert mat, være i bevegelse og mestre stress. Forskning viser at årsaken til de fleste sykdommer vi har i dag, kommer på grunn av økt inflammasjon (også kalt betennelse) i kroppen. Denne inflammasjonen kan man dempe ved enkle grep i kostholdet og andre livsstilsfaktorer som nevnt over. Du vil da ikke bare kunne forebygge og reversere sykdom, men også få økt overskudd og vitalitet i hverdagen.

Ta kontakt for å avtale en veiledningstime. Timene blir gjennomført som videokonsultasjoner via Norsk Helsenett.

Telefon: +47 908 72 852
E-post: gunhild@hopstockhelse.no