Har du smerter og ikke finner ut av hva dette er? Kommer det når du sitter stille eller bevegelser deg? Ultralyddiagnostikk kan være løsningen for deg.

Ultralyddiagnostikk er et undersøkelsesverktøy brukt til å diagnosere smerter og/eller lidelser. Mange av disse blir ikke oppdaget i et MR- og røntgenapparat, da man ligger stille når «bildet» blir tatt. Med vårt ultralyddiagnostikk-apparat kan pasienten gjøre bevegelsen som er årsaken til smerten, samtidig som vi ser med vårt apparat på problemområdet, og da lettere se hva som er galt og sette en diagnose. Ultralyddiagostikk-apparatet gjør altså at vi kan se inn igjennom huden, og på område som gir smerte.

Bestill ultralyddiagnostikk time her!

Du trenger kun en konsultasjon med full undersøkelse, ikke ukesvis med feilbehandling. Det mest presise innen diagnosering av all muskel, sene, leddbånd, binnevev og slimpose. Etter diagnose er satt vil du få informasjon om hvilke type behandling som bør gjøres.

Du finner oss i Bogstadveien ikke langt fra Majorstua. Bestill ultralyddiagnostikk time her!

– Fysioterapeut Christoffer Hopstock

 

 

 

Rabattkoden for ultralyddiagnostikk varer ut uke 42

[grwebform url=»https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=hJn35&webforms_id=13697603″ css=»on» center=»off» center_margin=»200″/]