Kiropraktikk

 

Bestill time HER

Vi i Hopstock helse er en tverrfaglig helseklinikk midt i hjertet av Oslo. Blant alle butikkene i Bogstadveien ligger vi i Oscars gate 19 med helt nyoppussede lokaler. En av de mange tjenestene vi tilbyr er kiropraktikk.

Det å gå til kiropraktor er blitt ganske vanlig i Norge om du har vondt i nakke eller rygg. De fleste konsultasjoner omgår nettopp dette, men en kiropraktor er spesielt utdannet i å behandle hele kroppens muskler og ledd. Selve ordet kiropraktikk er av gresk opprinnelse og betyr ”å utføre med hendene”.

I 1989 ble kiropraktikk en offentlig godkjent helseprofesjon. Norske kiropraktorer er derfor autorisert etter lov om helsepersonelloven og plikter å etterleve denne i sin kliniske praksis.

En kiropraktor behandler akutte, men også kroniske plager. Første del av konsultasjonen begynner med en samtale mellom pasienten og kiropraktoren. Videre over til undersøkelsen bestående av ortopediske og neurologiske tester og undersøkelse av ledd og muskelfunksjonen i området som gjør vondt. Behandlingen i seg selv er for det meste smertefri, men kan oppleves forskjellig fra person til person. Selve manipulasjonen, ”knekket” man kan høre, er små gassbobler i leddvæsken og danner et vakuum i leddet som gir lyden.

En kiropraktor behandlere også bløtdelene, altså muskler og sener. Som oftest i form av massasje eller trigger punkter. Ved Hopstock helse har vi også ultralyddiagnostikk og trykkbølgebehandling som ofte kan være en videre del av undersøkelsen eller behandlingen.

Som kiropraktor har man rettighetene til å sykemelde en pasient inntil 12 uker, henvise til eventuelle røntgen – MR-bilder, samt henvise til sykehus og andre legespesialister om nødvendig.

Ta kontakt med Hopstock helse eller direkte med kiropraktor Mathias Gunnerød på tlf: 97121952 om du ønsker time eller har spørsmål. Vi tilbyr time innen 24-timer til privatpersoner og til bedrifter.

Bestill time HER. 

Kiropraktor Mathias Gunnerød

Rabattkoden for kiropraktor varer ut uke 49

[grwebform url=»https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=hJn35&webforms_id=13697603″ css=»on» center=»off» center_margin=»200″/]